Ïî÷åìó òû èñ÷åç?

Ñòåëëà Øàìàåâà
                                ÏßÒÀß  ÊÍÈÃÀ


                        Why You Disappeared ?


      Why You disappeared from my life ?
      As cold rain in winter you' ve gone.
      Foggy morning hide you deep inside,
      Everything what' s going on is right.
      Why you disappeared so soon
      Evening date was never come as moon,
      Which is rising on the sky on night,
      But you disappeared from my life.
      We were friends, but never were together,
      As a joke fate was playing game.
      I have never seen you since last year
      May be never see you any more.



      ( it was written 1st December 2016 year )





Sent from my iPad