ЛЕТА

Анна Атрощенко
Чэрвень, ліпень, жнівень...
Кветкі і цяпло.
Зелянеюць нівы,
І кіпіць жыццё.

А птушыны гоман
Лашчыць чуйны слых,
Да драбніц знаёмы
Сэрцу кожны штрых.

Сонейка, бы човен
Залаты плыве,
Радасцей свет повен,
Бо тут Бог жыве!
              1998г.