Спiльна мета в нас одна

Владимир Солошенко
Землю покрила, вже ніченька темна,
Хмари пливуть, як човни.
Зіроньки Місяць посіяв, як зерна,
Вже мерехтіють вони.

Тепло сповила, нас нічка травнева,
Всі спочивають у сні.
Ранком проснеться і Сонце рожеве...
Линуть пташині  пісні.

День всіх захоплює міцно в обійми, 
Труд-це життя на Землі.
Лиш вечорами, від клопоту вільні,
Радують душу пісні.

Хочеться жити нам весело й вільно,
Спокій, щоб був на Землі.
Смерть для людей, лиш приносять нам війни,
Світ, ще палає вогні.

Миру бажають народи, ще здавна,
Їм не потрібна війна.
Миром хай буде історія славна!
Спільна мета в нас одна.