Бабусенько люба моя!

Ольга Шашкеева
Твої очі, твої уста -
нема в світі миліше й добріше!
Бабусенько люба моя,
на всім світі мені найрідніша!
Хлібом пахнуть руки твої,
який нічкою ти випікала,
і вже зранку онукiв малих
за сніданком усіх частувала.
Час летить...вже й посивіла ти...
та душа молода не старіє!
Внуки вже подорослішали,
і любов твоя правнуків гріє!
Час летить...та незмінне тепло
поцілунків твоїх та обіймів!
І очей твоїх радість й добро
не зника ні на мить й не зітліє!