життя з малих букв

Мокренко Хром Олег
втопити у собі збиравсь багато
вбивати хтів, був згідний йти за грати
кохав у сто раз більше, ніж мене
і згідний з тим, що смерть нас не мине
та годі себе тішити думками
в любові розум точно вже не з нами
й не факт,що в повсякденному житті
потрібно це все вам, мені й тобі

живемо, й годі...
кохаємо, той досить ...
з любов'ю ми народжуєм дітей
якщо вас розлюбити хтось попросить
викреслюйте таких з своїх ідей

не гоже жити з серцем, що не ваше
тебе не люблять, ти не любиш... Нащо?
не тратьте моді свої роки
на зміни, що приходять навіть в сни...