Хочу тебя

Надежда Волчкова
Хочу тебя
Хочу к тебе
Я по тебе
Скучаю

Ты солнышко
В моем
Окне
Я это точно знаю

Твои звонки
Любимый мой
Мне душу
Согревают

А расстояние
Порой
Лишь чувства
Разжигает !

©Волчкова Надежда