***

Наталка Змиивна
Й лишень, коли твій погляд затуманив біль,
А твоє серце прагнуть почало
Якихось інших див, й глибока зморшка розтяла чоло,
І хмари налетіли звідусіль…

Лишень тоді прокинулась вона,
Коли ти в нетрі смутку вже пірнав.
Відчула сердця спраглого биття,
Коли волів поринуть в забуття.
І першого тобі писала вірша,
Коли за серце зачепила ІНША…

04.12.16