***

Руслан Вовк 2
На дворі сніг,все засипає знов.
А я собі співаю:"let it snow".
На хмарці Грудень іде верхи,
Під ліхтарем дівчата роблять "селфі".
Довкола глянув-красота!
Лише любов,лиш радість,
Чистота-аа!