Я не можу...

Черничная Сказка
І чому я, скажи, не можу схилити
До твої ніг цілий світ, і всі блага,
Чому ж не достатньо просто щиро любити,
А життя - це не просто весела розвага?

Ну скажи, і чому я не можу згоріти,
Щоб руки об мене зумів ти зігріти?
І чому не рахується впертість моя,
Не достатньо того що я просто твоя?

Ну а я не бальзам, і шкодую про це -
Я не можу магічно зцілити,
Просто втираю від сліз лице...
І чомусь не боюся ревіти.

Я лиш можу просити щоб ти засинав
Щасливо, з думками ясними.
І потай мене у думках укривав,
А ще годував смаколиками своїми...