Життя...

Павел Горобец 3
   
  Зеленiе травка,
  Бiгають мурашки,
  Бджiлки скрiзь лiтають,
  Цiлують ромашки..

  Сонечко на небi,
  Вiтерець у полi..
  Хочу я до тебе,
  До своеi..
                Долi..
  Сонце закотилось,
  Упало за гори,
  Темрява схилилась,
  На наші простори..

  Звечора до рання,-
  Цей час,-для кохання,
  Ніжних поцілунків,
  Любові,й признання..

  Все на цему світі,
  Продовжує жити,
  Щоб з»являлись діти,
  Кохати,й любити…