Радiе серце

Надежда Рубинская
Радіе серце від краси,
Яка до обрію сягає.
Відкрий його і попроси,
Чого душа твоя бажає.

Ти хочеш щастя і знання,
Щоб швидше істину пізнати?
Іди свідомо в майбуття.
Не треба шанс свій марнувати.

          25.11.2016