Возрадуйся, Избранница Творца!

Наталия Вялкина
В Праздник Ведения во храм Пресвятой Владычицы нашей Богородицы и Приснодевы Марии

Предивно убранство дерев
Под белоснежною фатою,
Так строен ряд невинных дев,
Ко Встрече с Женихом готовых.

Вся заневестилась земля
Сотканным Девой омофором:
Поет, хваление творя,
Ликует, Горним Силам вторя:

"Возрадуйся, Избранница Творца!
Превысшая всех Ангелов небесных!"
Вовеки не престанем восклицать:
"Возрадуйся, Невеста Неневестная!"