Дiстав повiльний Iнтернет!

Прокопенко Юрий
Дістав повільний Інтернет!
Немов якесь середньовіччя…
То є сигнал, то промайне
І знову гальмування вічне.
Розхитує нервовий стан,
Що й так розхитаний нівроку.
У Скайпі в кубиках екран,
Нема стабільності потоку.
Давай у Хмару, – друг зове, –
Подивимося разом фото.
Та де там… З’єднання слабе,
Мов чинить знов мережа спротив.
Дістав повільний Інтернет…
Піду в реалі спілкуватись!
А павутиння хай мене
Чекає мовчки, винувато…   

21:00, 04.12.2016 рік.

Зображення: http://prikol.poltava.info/pictures/medlennyy-internet-7173