Forgive

Ëþäìèëà ßùåíêî
“I`ll try my luck.”-

Said flying lark.

“I`ll laugh, not weep.”-

Said smiling lip.


“…Forget, forgive

And further live.

Don`t hate! Enough!”-

Said loving Love.


“… My dear brother,

We have one Mother,

We have one Lord -

Genetic code.


EMBRACE EACH OTHER.

I am -YOUR BROTHER.

DON`T  MAKE  DISASTER!

GOD - is your MASTER.


AND LIVE IN PEACE,

And - DON`T HATE, PLEASE!

And - LEAVE ALL BAD.

…FORGIVE, FORGET!”


2013-2014