скорбота...

Виктория 72
Усі ми віруємо в БОГА,
Коли на серці тяжка мить,
Коли потрібна допомога ,
Сльоза,що по щоці бринить…
Нам дуже важко зрозуміти -
Дітей втрачаючи своїх…
На що у БОГА  такі плани ?
Все зруйнувати в одну мить...
За ті гріхи?...
Вони ж невинні…
Батьки,родина ,хто ж тоді?
Не полишай надії ,БОЖЕ…
ЗІ ШЛЯХУ, НАМ ,НЕ ДАЙ ЗІЙТИ…

 ...2016...



те,що зараз відбувається - розум не сприймає...
стільки болю та жахіття ,серце розриває...
22.01.2023