Почуття

Людмила Дзвонок
Кохаєм, ми кохаєм!.. - Почуття
Дає наснаги нам і далі йти,
Творити, мріяти і сподіватись.
Ми віримо у краще майбуття,
Шлях зможемо до нього ми знайти -
І віра не дає в цім сумніватись!
                02.12.2016