Зоряний мороз

Оксана Майданська
               
Земля іскриться,зоряний мороз,
Видніє ніч неначе день в тумані.
А чи то іній падає з небес,
Розсіялись зірки світилось в небі.


Ярко місяць сяє,зорі мерехтять,
Божественне добро це золоте,
І не зрівнянне інше золото земне,
Все оживаючи природою вдихають.


До зоряних небес поклониться земля,
І я молюся до місяця і зорів.
Метою оживляється любов моя,
І повторима радість, душевно усміхається.
        16.11.2005 - 06.11.2014р.