Фееричнiсть

Оксана Майданська
         
 Дорогоцінні камінці у кольорах,
  Переливались різними барвами,
  І колосальні заіскрилися сніжинки,
  Розмерехтілися яскраві зірочки в очах.

  Та феєрично  золотисті  розсипались,
  Сіяли ярко, і зачаровано салюти розкидали.
  Біліло все довкола, зимою любувалась.
  Морози з вітерцем  на вікнах фарбували.

  В висотній морській гладі фантастичне,
  Відображається із далека  місяць і сонце,
  Я так люблю дивитися на справжню казку,
  Приємно відчувати як зігрівало мені душу.
                10:30            28.11.2016