От имени учеников музыкальной школы

Нина Ковальчук
   Ад імя вучанікоў муз. школы    

Звініць, квітнее і чаруе май,      
Нас весяліць і радуе ўсё гэта.
Мы году навучальнаму «бывай»
Гаворым сёння, бо чакае лета.

Так хутка праляцеў у справах год,
Іграць, спяваць някепска мы ўмеем.
І зразумелі мову сямі нот,
Прыўзняць настрой напэўна вам сумеем.

Далоней не шкадуйце вы сваіх,
Пакажам вам чаму нас навучылі.
Мы папрацуем кожны за траіх,
Каб ад турбот вы крыху адпачылі.

Хто ведае, а можа хтосьці з нас,
Жыццё-непрадсказальнасці дарога,
На «Еўрабачанні» пакажа «клас»,
І прынясе Радзіме перамогу.

Мы зробім нешта можа і не так,
Не здолеем схаваць і хвалявання,
Не пашкадуйце добрых нам адзнак,
І цёплых слоў, і шчырых пажаданняў.

 2007 год
здымак з інтэрнэта
дзякуй аўтару

Звенит, цветёт и очаровывает май, нас веселит и радует всё это. Мы году учебному говорим сегодня "прощай", потому что ожидает лето. Так быстро пролетел в делах год. Играть, петь неплохо мы умеем и поняли язык семи нот, приподнять настроение наверное вам сможем. Ладоней не жалейте вы своих, покажем вам чему нас научили. Мы поработаем каждый за троих, что бы от забот вы немножко отдохнули. Кто знает, а может кто-то из нас, жизнь--непредсказуемости дорога, на "Евровидении" покажет "класс" и принесёт Родине победу. Мы сделаем что-то может и не так, не сможем спрятать волнение, не пожалейте добрых нам оценок, и тёплых слов, и искренних пожеланий.

Нина Ковальчук