Кузьма

Дмитрий Вл Клименко
Любимому музыканту Кузьме "Скрябину", вслед ...
Кстати, это мой 1й стих на украинском (!)
 
Все відходить в минуле, як примара,
Тільки стукає в скроню пісня ста;ра,
Зігрівається спогадом пітьма
Як же зимно, Кузьма!
 
На казкових мелодіях незвичних
Ми злітали з тобою в вир космічний!
Так чарівно, і ніби жартома...
Як же сталось, Кузьма?
 
Справжня воля в піснях твоїх і вчинках -
Як стихія без краю і зупинку! -
Кличе нас за собою, як сурма -
Ми почуєм, Кузьма!
 
Небо вкриє молитвою розлуку,
Наша юність тримає нас за руку,
Все живе, як тоді - тебе нема...
Спи спокійно, Кузьма...
 
28.10.2016