Ось, всiм нам - орацiя

Ицхак Скородинский
Ось...
Ліс у запеклому, в зле нам,  вогні
Ось, згубний мій сон
що у бошці засів по весні -
те слово.
Жар-птиця,
фантом,
що спіймав в п'ятірню...
І-і-і,  інші...
Пронирливіші
та чіткіші, ніж є....

Їлізи залізо,
жжужі уліпут.
Прожерлевим бубляхом
пыхслі
зузуть та ...зузуть.