Укра на

Николай Мотков
   
    
                Україна



      Муз. М. Мотков                Слова М. Мотков


                Пахнуть квіти смерекові, солов’ї кують ранкові,
                Сяє сонце і палає небокрай,
               Сонячні рясні покоси, мерехтять прозорі роси,
                Стрічкою бурлить у горах водограй,

                Приспів
                Україна, Україна - Крим, Донбас і Буковина,
                Рідна ненька, промінь світлого життя,
                Україна, Україна чарівна, свята, єдина,
                Наша доля, щастя, віра в майбуття


              Килим квітів мов перлина, вкрита травами долина,
                Будить серце духмяний, казковий рай,
                Ясні зірки як намисто, сяють в небі променисто,   
                Цвіт калини задаровує розмай
 

               Плідні, якісні, зернисті, хлібні ниви колосисті,
                Незабутній, любий, святий рідний край,
      Синь небес, Дніпровські хвилі, посмішки щасливі, милі, 
                Неповторний, хлібосольний, щирий «рай»


             Слався ненька Україна - Крим, Донбас і Буковина,
                Ріг, сурма, сопілка, бубен, скрипка, грай,
           Урочисто, щиро, гідно, лагідно, мов Гімн - привітно,
                Пісню щастя разом з нами заспівай