Чорно-бiле

Вера Свистун
Мені - сором'язливість до лиця.
Тобі - непевність дотиків до рук.
Здається, що не буде вже кінця
мерехкотінню чорно-білих смуг.
Мені - чекання чарівливих слів.
Тобі - то крок вперед, то в прірви згин.
Ніхто із нас не зміг, чи не зумів
сповільнити часинок швидкоплин.
Принада? Може випроба Творця?
Без застороги, ще один півкруг!
Це лиш здається, що нема кінця
мерехкотінню чорно-білих смуг.