Южный ветер

Татьяна Ильина-Шумкина
Південний вітер

Південного вітру подих
такий шовковично-шовковий,
що ніби відчула на дотик
повітря минулого знову.

Повітря минулого літа,
і ми удвох на пероні...
Тремтять у долонях квіти,
гарячі, як на осонні.

Обличчя твоє зашарілось
немовби від них, немовби,
а в їх пелюстках причаїлись
якісь слова невимовні.