Для чого згадувати

Нина Тоненкова -Подольская
Навіщо спомини , навіщо маячня?,
Слів зрозумілих , але вже не любих,
Ты скажеш -  знову це ,  якась дурня,
Для чого нам шукати інших, других?!

Я промовчу, а  запізнілий   спів,
Нехай рве душу каяттям до віку,
Не хочу чути  цю  громаду  слів,
Твоїм вже обіцянкам, нема ліку .

Перечитаю Блока і  Дюма,
Складу до купи образи чудові,
Поэт і  романіст писали та дарма...
Нам хочеться страждання і любові

Я витру сльози, стану на поріг,
Свого життя ,але уже без тебе,
Повішаю на двері  оберіг,
Оберігає хай,  від того,хто не треба.
Жовтень 2016