Чудовий ранок

Надежда Старостина-Котенко
Дивися! Сонечко зійшло,
І промінці фарбують стелю.
І радо дивиться крізь скло,
Всміхаючись, в мою оселю.
Це - наче диво! Восени,
Коли дощів потік рясний,
І вітру шум турбує сни-
Чудовий ранок весняний.