Ти дозволив собi

Вера Свистун
Ти дозволив собі,
не піддавшись журбі,
наші викреслив дні і години.
Ти дозволив собі
вгамувати той біль,
він тече у мені... Хто зупинить?
Я щаслива була,
мов калина цвіла,
місяць сходив в тумані серпанку.
Небо знову вгорі,
що схилив на зорі
незабутнього того світанку.
Наче зранений птах,
десь летиш по світах,
все шукаєш розраду і волю.
Ти дозволив собі
вгамувати той біль.
Ти дозволив... А я - не дозволю.


Послушать можно тут
www.facebook.com/100001000130396/videos/1217068065003186/