Режисер свого життя

Оксана Майданська
   Дивлюсь з інтересом і бачу довкола щось надзвичайне,
   Сиджу, спостерігаю і як актор показалось мені унікальне.
   А в буденних днях ми робимо теж дивовижно прекрасне,
   Хоч у підзорній трубі там завжди є цікаве і справжнє.

   В ній режисер свого життя - і в камеру поглянула Я,
   Вдивляюся пильно у скельце - загадую гарні бажання.
   А мрії пливуть у думках, вони неодмінно здійсняться,
   Й прийде дивовижне те чисте і ніжне сердечне признання.
                19.11.2016          24:00