5 min

Ëþäìèëà ßùåíêî
Let`s have 5-minute break

To see what`s true or fake,

What you`ve already done

Or what`s been false and fun.

Forget all negative –

Don`t think or say about,

Go, go, don`t look around.

Forget all negative –

Give mOre than you  receive.

Give a joyful  smile, a hand

And you`ll feel much better, friend.


April 2015