Благословенна будь земля i люд

Ая Садовская
Благословенна будь земля і люд,
Що відмовляється плясать під дудку.
Давайте політичним хробакам
Дамо серпом по їх свино-ошийку!

Хай свині, жирувавші у верхах,
Потраплять в руки вуйку різнику,
Щоб пики тих, що були в «вершникАх»,
Стовбичили в людей на рундуку.

Надалі кожен буде мати думку,
Про те, як жити треба на землі.
Народ відмовився плясать під дудку,
Бо вже бував…
                висів у тій петлі.