Мрiя халявщика

Леонтий Белоцкий
                (жарт)
Ой чом на тiй драбинi
Bиломанi щаблi?
Лiз я вгору.В тiй хвилинi
Наступив на граблi.

Злiз до долу подивитись
Куди дiлись щаблi.
Прийшлось трiшки оступитись,
Наступив на граблi.   

Нiчому хорошому
Граблi нас не учать.
Отаке завжды бувае,
Якщо роблять «лучше».

Краще буду гостей ждать
З Америки-«неньки»,
А чи не прийде панi Нуланд
Роздавать печеньки.

17.11.2016г. Куркино