Пелюстки троянд

Оксана Майданська
Поглянула в нічне осіннє небо висоти,

А місяць глянув пристрасно у очі.

Замерехтіли зорі  блискавично  золоті,

Відгадуючи всі мої душевні тайни.



А зорі відривалися і падали вже стрімко,

Немов з бутон троянд  скидали пелюстки,

В осінній час зафарбували  листя в різні кольори,

Перетворилися в сніжинки, бо так  летіли довго.

                16.11.2016         17:50           О.М.