Троянда - це надiя краси

Оксана Майданська
В цій квітці заховалася краса земна,

Всі  пелюстки зібралися докупки із повна.

І заховали теплоту до певного святкового числа,

І білим полотном вкривали чарівну надію.

                16.11.16            20:00