Помилилась

Амале
З неба моєї в'язниці звисає –
чисто театр –
то сонце, то місяць,
то хвіст.
Зміна куліс:
заглядає обвішаний зброєю фраєр  –
видає, що хоче напитись.
Дідько мене підманув
полізти в порожню криницю топитись...