Каханне - яно яшчэ будзе...

Ирина Беларусова
КАХАННЕ - ЯНО ЯШЧЭ БУДЗЕ...

Кахаю, кахаю - мне кажаш.
Паверыць - зусім няпроста.
Маніш, мабыць ты маніш,
Не разумею навошта...
Навошта кідАцца слОвамі,
Калі не бурляць пачуцці?
Зачыніцца шлях у новае,
На сэрцы зробіцца пуста...
Давай застанемся сябрамі.
Каханне - яно яшчэ будзе...
За вокнамі снег лятае,
Варожачы шчасце і цуды...

16.11.2016 г.