марсiанське лiто

Макин Тоша
Набрякле небо
Стало важким
Провисло проміж
Дахів будівель
Опукло прогнулося 
Над перехрестями вулиць
 
Та зачепилося 
За антен голки
Й лопнуло 
Немов повітряна кулька
 
Швидкоплинне марсіанське літо
Раптово скінчилося
Жовтим дощем
Що малює на плексигласі шолому
Дивні візерунки ховаючи за ними
Твої всміхнені очі
 
=======================================
 
набрякшее небо
отяжелело
провисло промеж
крыш зданий
выпукло прогнулось
Над перекрестками улиц
 
Да зацепилось
За иглы антенн
И лопнуло
Словно воздушный шарик
 
Мимолетное марсианское лето
внезапно кончилось
желтым дождем
Что рисует на плексигласе шлема
Дивные узоры пряча за ними
Твои смеющиеся глаза