Хук з лева и хук з права! укр. язык

Пётр Лавренчук
             Ляхи з бойкими століття не мирили.
Під Місяцем депутати зібрались на нараду,
Домовлятися спікер вирішив зібрать,
Народ не залучений до політичного піару,-
В народа як завжди забули думку запитать.

Все обговорювали мовчки по свійськи,
Говорили закривши пельки про те та про се,
Державні мужі "терли"під місячним диском
Про візи, декларації,Европу та ПАСЕ.

Олегу Ляшу ще треба додати ку,
Сумно якось на нараді раптом стало,
Він сав оглядати компанію депутатську круту,-
А персонажів було тут чимало.

І від такої нестерпимої самоти,
"Українським маккартизмом" вирішив зайнятись,
З опозиції у владі мало до срамоти-
Тому з Байком сусідом, вирішив розібратись.

"Ти чого Байко до Мокселя їздищ?!
Зараз до Америки треба дорогу топтати,
Може Ти до дівчат їхніх "не рівно дишеш"?
Чи прописку як інші вирішив поміняти?

Байко відповів хуком з ліва з апіркотом,
Ляшок присів:" Ти що здурів ми ж не в бані!"
Якось Байка і Ляшка спікер зумів присадити-
Та вони ,знову почали від Місяця п"яні.

Якщо депутати бються значить грошей катма,
Змісту займатися політикою без дерибану немає,
Ще чого доброго запалає  війна,
І так, від ціх хлопців Україна жевріє та конає.

ХУКАМИ ТА ХАКАМИ БІДУ НЕ ЗДОЛАЄШ ЦЬОГО МАЛО,
ТРЕБА МУДРІСТЮ ТА ЩОДЕННОЮ ПРАЦЕЮ-
ОЛЕГ ЛЯШ,ДОДАТИ КО УДАРИ ДЕРЖИТЬ ВДАЛО,
БАЙКО ТЕЖ ОТРИМАВ ПОТРІБНУ САТИСФАКЦІЮ.