Осiннiй гiсть

Оксана Майданська
          
Привітний Київ зустрів мене,
У сонячнім осіннім сяйві.
І листя жовте в листопаді,
У погляді згадало все про тебе.
Кружляло листя наче щось писало.
Вітер  насвистував мелодії свої,
Сніги ось скоро прийдуть у гості,
І затанцюють білим вальсом по землі.
         14.11 2016      16:00