На все свiй час

Оксана Майданська
               
Минають дні,минають ночі,
Роки минають безупинно,
Усе міняється в житті,
Природа і будова, земля навколо.


На все свій час проходить рік у рік,
Дитинство, юність, середній вік,
А там і старість плечі угортає,
Поглянемо назад, а час ворота закриває.


І помилки які зробили ми,
Словами, мислями, руками,
Вже не повернеш ні і ні,
Бо все записано у Божім Царстві.

 
І РІК КОНЯ що перейшов усі мости,
Нехай іде і забере усі незгоди.
Щоб вирувало щастя на ЗЕМЛІ,               
Та мир і спокій був би у ЖИТТІ.               
              25. ХІІ. 2014рік

                О.М.