А Вам подобаeться?

Оксана Майданська
Гора ПІП ІВАН Обсерваторія з1936року, називають ще  гора БІЛИЙ СЛОН.  Висота - 2022м
               
               

Висотні гори біліють від снігопаду,
Вітрами намело повсюди снігу.
І велетенський Білий Слон  приваблює,
Художній стиль там на вершині виробляє.