Ти як...

Наталия Чайка -Зотова
Ти як п'янке вино,
Солодке та тягуче,
В мою потрапив кров
Розлилася... Пекуче.

Терпка любов твоя
В душі моїй палає
Та попіл відчуття
На серці осідає.

Відлуння серця б'є
У скронях... Біль нестерпний.
Хіба цього шукав?
Щось в розумінні меркне...

Чи то любов і є?
Чи божевілля спраги?
Мій розум на межі...
І вже нема наснаги.

Тремтить душа моя
Вона в твоїй неволі.
У відчаї прошу
Порозуміння в долі.