осiнь

Макин Тоша
Фахівці з логістики
Прокладають новий маршрут
Марс - Юпітер
Двірники палять опале метеоритне листя
Недопалок нечутно анігілюється в повітрі
Не торкаючись поверхні
Щільніше загорнувшись у демісезонний напівскафандр
Залишаюсь ще деякий час 
Стояти в прохолоді марсіанської ночі
Згадуючи твої поцілунки
 
===============================================
 
Специалисты логистики
Прокладывают новый маршрут
Марс - Юпитер
Дворники жгут опавшую метеоритную листву
Окурок беззвучно аннигилируется в воздухе
Не коснувшись поверхности
Плотнее завернувшись в демисезонный полускафандр
Остаюсь еще некоторое время
Стоять в прохладе марсианской ночи
Вспоминая твои поцелуи