Шлях

Лина Лысенко
Багато пройдено шляхів,
Важко-не здаюся...
Чимало злійних ворогів-
До кінця борюся...
Життя штовхає тільки так,
У спину ніж ввіжжавши.
Я йду вперед,не мавши сил,
На коліна впавши...
Молюсь,благаю,вбий мене!
Нащо ж мені жити?
Тяжко,гірко,одиноко
По світу ходити...
Я втомилась,вже не можу
Хочу відпочити...
Забери ж мене зі світу!
Злого цього світу...
Вже душа,як неживая,
Помирає тихо...
Сил немає,вибач,Боже
Зітворю я лихо...

Господь:

Я тобі життя це дав-
Ти тримайсь за нього.
Іспити тобі послав-
менш ніж у другого.
Ти все зможеш пережить
Вір ти тільки в себе.
Бо з тобою завжди Я
І твій янгол з неба.