Статус

Валерий Масагор
Стрілись раз на перехресті,
Опроміж трьох сел,
Лицарі "меча і честі"...
Мул, Їшак й Осел.
До хрипіння сперечались,
Спорили вони,
В кого доля краща сталась.
Славні скакуни!

-"Я, - кричав Осел щосили,
Аж курівся дим,
- Самого Христа на спині
Ввіз в Єрусалим!"

-"На моїй могутній спині, -
Розійшовсь Їшак,
Санчо Пансо, славний лицар,
Штурмував вітряк!"

Мул ревів, давивсь від слини,
Приступ ледь не ставсь,
Що він, в третім поколінні,
Нібито - Пегас!

   *     *     *

Так, єдине в своїй суті,
(Бодай їм набридло!),
Сперечалось на розпутті...
Офіційне бидло!

   07. 11. 2015р.