Пейзаж Мрiй

Оксана Майданська
Скрізь є красиві види по всьому світі,
Талановиті люди митці й творці землі,
Дивуєшся природі небаченій усій красі,
На стільки витвори їх тонкі й делікатні.
 
Поглянь довкола, люби і жий, радій,
Бо час летить, все треба встигнути,
А на долоню глянеш там різні є стежки,
Побачимо у далині чудовий "Пейзаж Мрій".
 
Таки прикрасна Україна в нас, міста і села,
Та тільки руки приложи в своїй країні для добра,
Не віддавати українцям силу для чужинця,
А вимагати плати, бо в ній не може бути безробіття.
     PS                13.11.2016    24:00     О.М.