Ще осiнь

Оксана Майданська
Ще осінь, а зима швиденько завітала,
Ялинки у Карпатах сніжинками вбирала,
Пух білий налітав і засипав стежини,
Повіяв вітерець і вальсом закружляли.
       PS            12.11.2016   20:18