Кто ходит на исповедь часто -

Елизавета Судьина
Who often attends a confession  -
she goes there, as if to God,
and it's a little bit scary,
as if it's the end of all tracks.

Who often attends a confession  -
she often abides as in heaven,
and knows that It is almighty
and people are children beside Him.

Who often attends a confession  -
she often becomes justified.
And if you come there with agression -
the passion will go aside.

Who often attends a confession  -
return with much pleasure to earth.
She knows Who returns compensation,
and also the way back she knows.


***

Кто ходит на исповедь часто -
то ходит туда, словно к Богу,
и это немного страшно,
как будто конец всем дорогам.

Кто ходит на исповедь часто -
тот часто бывает на Небе,
и знает, что Небо всевластно,
и люди Ему все - как дети.

Кто ходит на исповедь часто -
тот часто бывает оправдан.
И если приходит, как страстный -
то страсти уходят внезапно.

Кто ходит на исповедь часто -
тому возвращаться приятно.
Он знает, к Кому возвращаться,
и знает дорогу обратно.