***

Людмила Шевченко 4
Безкрайній степ тепер ваша домівка
Де вітер віє пустовій
Де мир та злагода панує
Де мирські відійшли гріхи
Панує тиша,сонячні вогні та небо...
Безкрайне,чисте,голубе..
Де птиці,крила розправляють
Як ангели-охороняють вас.