Розмова за життя

Леонтий Белоцкий
    (Исповедь мигранта.)
           *****
…Моя там хата захipiла,
I бiдна мати посивiла…
Керуе вciм безверхий пень,
На нiч похожий свiтлий день.
Збудили лихо з небуття,
Нема нiякого життя.
Все ждемо з заходу цукерки,
А маем чорта з табакерки.

10.112016. Куркино