Сплошна поезiя

Владимир Шеврон
До біса епіграфи!
(хотів із Бодлера)
Це не модно – виривати слова
В мене – ж тема своя.

Прокляни мені тричі, жінко
(роль нехай кожна підставить свою)
Підстав мене в самий тривожний момент:
Життя триватиме

Ненавидь мене люто й перманентно
Ламай посуд, бий віники і меблі
Об мене (не дам)
Самозахист організм не скасовував

Мовчи до мене. Відвернись. Заткни і на-*** пошли
(Я й так на ньому сиджу)
Твою ненависть переживу.
Тим більше, що - себе я не жалію.

Повернешся – вертайся
Обернешся – дивись
Не звикати до підлих лисиць
Я – меркантильний.

2016-11-09